L’ORFEÓ UNIVERSITARI DE VALÈNCIA OBRI LA INSCRIPCIÓ A LES PROVES D’ACCÉS PER AL CURS 2024-25

L’ORFEÓ UNIVERSITARI DE VALÈNCIA OBRI LA INSCRIPCIÓ A LES PROVES D’ACCÉS PER AL CURS 2024-25

La nova temporada inclou espectacles interdisciplinaris, simfonicocorals i a capella; actuacions a Alemanya i d’altres ciutats espanyoles; treball amb solistes, directors i agrupacions nacionals i internacionals de renom; i obres com el Requiem de Brahms, el Carmina Burana d’Orff, el Messiah de Haendel, i estrenes contemporànies

L’Orfeó Universitari de València (OUV) ha obert el període d’inscripció a nous cantors i cantores fins el pròxim 1 d’octubre. Es tracta de les proves d’accés per a les quals només es requereix tindre més de 18 anys i estar matriculat en alguna universitat o bé posseir estudis de música.

“L’Orfeó és una agrupació jove, enèrgica i encoratjada dedicada a realitzar projectes musicals de qualitat, i que alhora permet als seus membres eixamplar les amistats i gaudir de cantar en grup i de la música. És un dels cors amb més història de la ciutat, el cor universitari en actiu més antic de tot l’Estat, amb més de 75 anys des de la seua fundació, i que, a més, gaudeix d’una gran vitalitat”, afirmen des de la directiva.

“Per al curs 2024-25 hi ha preparada una programació musical molt especial, que comptarà amb espectacles interdisciplinaris, simfonicocorals i a cappella, un viatge a Alemanya i l’actuació en diverses ciutats espanyoles, a més d’un projecte formatiu que inclou classes de tècnica vocal i llenguatge musical aplicat, treball en grups de cambra i la tercera edició del curs Cercant, especialitzat en cant i direcció coral, amb un professorat de luxe. La temporada inclourà obres com el Requiem de Brahms, el Carmina Burana d’Orff o Messiah de Haendel, a més de diverses estrenes de creadors actuals i música d’estils ben diversos”, anuncien.

L’OUV obri les portes a l’estudiantat amb qualsevol experiència musical prèvia que supere les audicions. Els estudiants de cant i de música podran beneficiar-se d’oportunitats formatives i professionalitzadores “ben interessants”. A més, l’OUV també compta amb un projecte social i col·labora amb institucions i ONG amb les quals es consolida com a institució compromesa amb la transformació social.

Els membres del cor podran obtindre crèdits de lliure elecció o crèdits ECTS, millorar i completar la seua formació musical, participar en noves iniciatives amb projecció, així com realitzar viatges i intercanvis que portaran el projecte més enllà de les fronteres valencianes.

error: Content is protected !!