L’Institut Valencià de Cultura posa en marxa la campanya escolar 2024-2025 del Teatre Arniches d’Alacant

L’Institut Valencià de Cultura posa en marxa la campanya escolar 2024-2025 del Teatre Arniches d’Alacant

  • La programació inclou 23 sessions de teatre, dansa, circ, música i cinema per a tots els cicles de Primària i Secundària
  • El catàleg i les reserves per a tota la campanya ja estan a la disposició de tots els centres educatius de la província d’Alacant

La Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Ocupació, a través de l’Institut Valencià de Cultura, reprén l’activitat cultural a Alacant obrint el curs 2024-2025 amb el llançament de la seua campanya escolar del Teatre Arniches, que ja està disponible per a tots els centres educatius d’ensenyança primària i secundària de la província d’Alacant.

El Teatre Arniches es manté com l’únic teatre de la ciutat que oferix una campanya educativa estable, amb una programació d’activitats d’arts escèniques i cinema per a tots els cicles de l’ensenyança des d’octubre de 2024 fins a març de 2025.

L’IVC a Alacant oferix a la comunitat educativa 23 propostes de teatre, dansa, circ, música i cinema per a alumnes d’entre 2 i 18 anys.

Un any més, la campanya escolar compta amb una selecció cuidada d’espectacles, molts dels quals han passat pels principals festivals i fires d’arts escèniques nacionals com FETEN a Gijón, la Fira de Titelles de Lleida o la Mostra d’Igualada.

Tots els centres educatius de la província tenen a la seua disposició, des de setembre, el catàleg de propostes i la reserva de places per a totes les sessions del curs.

La campanya escolar del Teatre Arniches manté la seua política d’accessibilitat oferint una entrada de 3 euros per a les funcions d’arts escèniques i de 2 euros per a les sessions de la Filmoteca.

error: Content is protected !!