Les famílies disfrutaran de les arts escèniques amb els cinc sentits este octubre en el Teatre Escalante

Les famílies disfrutaran de les arts escèniques amb els cinc sentits este octubre en el Teatre Escalante

  • ‘Madame Lumière’, ‘Esberlar’, ‘La botigueta dels contes’ i ‘Dadà’ són les obres per a públic familiar que podran disfrutar-se en Ribes Espai Cultural amb el projecte teatral de la Diputació de València
  • Bambalina Teatre Practicable estrena ‘Dadà’ el 26 d’octubre amb diverses passades escolars i per a públic general

El Teatre Escalante de la Diputació de València serà un punt d’encontre per a les famílies este mes d’octubre a través de les quatre propostes d’arts escèniques que acollirà Ribes Espai Cultural. Una programació que convida a disfrutar amb els cinc sentits i que va des d’un concert pedagògic fins a una fusió de titelles i mim.

La diputada de Joventut i Teatres, Rocío Gil, celebra el “retrobament amb les famílies i la comunitat educativa. Hem comprovat, una vegada més, eixa il·lusió i ganes que hi ha de viure el teatre en primera persona. Una sensació molt dolça que continuarem disfrutant este mes amb propostes que engloben diferents disciplines com a ‘Madame Lumière’, ‘Esberlar’, ‘La botigueta dels contes’ i ‘Dadà’”.

Per part seua, la directora i coordinadora artística de l’Escalante, Marylène Albentosa, assenyala que “la festa de presentació del curs i els espectacles amb els quals hem començat la 39a temporada han tingut molt bona resposta i ja tenim tot llest per a tornar a les aules amb la Escola Escalante i per a seguir amb la gira de 2024”.

Música, titelles, mim i dansa

‘Esberlar’ ha sigut la primera de les obres d’este mes en Escalante. La companyia L’Atapeïda ha traslladat al públic a un viatge físic i gestual, guiat per les emocions del concepte de fractura, a través de la dansa i el teatre físic. Una proposta que es va celebrar en l’exterior de Ribes Espai Cultural este dijous 3 d’octubre en col·laboració amb el Festival Bucles.

El teatre de la Diputació de València també ha rebut a la companyia La Menuda amb ‘Madame Lumière’, tot un èxit entre la comunitat educativa. Este concert pedagògic en valencià i castellà ha creat en la nau una atmosfera onírica plena de recursos escènics per a introduir a bebés i xiquets fins a 5 anys en la música, la dansa i l’escena a través de peces musicals no infantilitzades. Les passades per a famílies seran este dissabte 5 a les 17.00 i 18.15 hores i el diumenge a les 11.15 i 12.15 hores, amb entrades esgotades.

La música també és protagonista en ‘La botigueta dels contes. Un temps de fantasia’, de Cashalada i Festival dels Horts, on el públic de 6 a 8 anys s’endinsarà en una xicoteta botiga parisenca plena de sorpreses i aventures. Colette, el seu protagonista, rebrà a les famílies el 19 d’octubre a les 17.00 hores i el 20 d’octubre a les 11.30 hores.

Finalment, la companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable estrenarà amb Escalante ‘Dadà’, el seu nou espectacle de teatre de titelles, objectes i mim dirigida a xiquetes i xiquets de 4 a 8 anys. Jaume Policarpo és l’autor i director d’esta obra que obri els sentits per a descobrir que la realitat és canviant i es pot interpretar de moltes formes. Podrà veure’s en Ribes els dissabtes 26 d’octubre i 2 de novembre a les 17.00 hores i els diumenges 27 d’octubre i 3 de novembre a les 11.30 hores.

Les entrades de tots els espectacles de la Temporada 23-24 de l’Escalante poden adquirir-se en el web www.escalantecentreteatral.dival.es i en taquilla abans de cada representació.

error: Content is protected !!