LA 7A EDICIÓ DEL POLINYÀ ÍNTIM REIVINDICA LA FAMÍLIA COM A FONT D’INSPIRACIÓ I CREACIÓ ARTÍSTICA

LA 7A EDICIÓ DEL POLINYÀ ÍNTIM REIVINDICA LA FAMÍLIA COM A FONT D’INSPIRACIÓ I CREACIÓ ARTÍSTICA

El Festival Polinyà Íntim arriba a la seua 7a edició sota el lema La Família, una celebració única que porta les arts escèniques d’avantguarda als espais més íntims de les cases i llocs singulars de Polinyà de Xúquer, al cor de la Ribera Baixa del Xúquer. Un esdeveniment pioner que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d’octubre, amb una nova selecció d’experiències artístiques dissenyades per enriquir el panorama cultural i connectar la comunitat amb la riquesa patrimonial local.

Aquest any, explica el seu director Jacobo Julio, “el festival s’endinsa en el concepte de La Família, oferint una programació escènica diversa que explora les relacions, les emocions i els vincles que ens uneixen, especialment en un moment de canvis socials i econòmics profunds”. Polinyà Íntim és una plataforma per a artistes locals i internacionals que presenten càpsules escèniques íntimes, amb l’objectiu de provocar una reflexió col·lectiva i reforçar el sentiment de comunitat.

De la biblioteca a la casa Rectoral

En la setena edició, el públic podrà gaudir de sis peces, entre les què s’inclouen dues obres de llarga durada i tres peces breus. Aquest conjunt d’actuacions ha estat dissenyat per oferir una visió plural de les diverses facetes de la vida familiar i el seu paper com a font d’inspiració artística. Les representacions inclouran teatre, dansa, música i altres expressions artístiques en espais inusuals -des d’una biblioteca, la Plaça Major de la localitat fins la casa Rectoral-, aconseguint un ambient íntim i captivador.

“En aquests temps tan complexos, amb crisis globals, la cultura esdevé una eina poderosa per construir un món més amable i habitable. Creiem fermament en el poder de l’art per crear vincles, sanar i transformar”, assenyala el director.

Amb la participació del públic com a motor, el Festival Polinyà Íntim ha crescut i s’ha consolidat com un referent cultural a la regió. En la nova convocatòria reafirma el seu compromís amb el diàleg cultural, la innovació i la proximitat, convidant els assistents a viure experiències escèniques úniques.

error: Content is protected !!