La Diputació portarà espectacles a 24 municipis amb menys de 10.000 habitants d’octubre a desembre

La Diputació portarà espectacles a 24 municipis amb menys de 10.000 habitants d’octubre a desembre

El projecte ‘SARC in itinere’, que consistix en la realització d’espectacles i activitats d’arts escèniques durant els mesos d’octubre a desembre de 2024 en municipis amb una població inferior a 10.000 habitants, recalarà en 24 localitats d’11 comarques de la província. Estes activitats culturals que s’estendran pels teatres, auditoris i carrers d’estes poblacions formen part del del Catàleg d’Activitats Culturals 2024-2027 del Servici d’Assistència i Recursos Culturals de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

Es tracta d’espectacles de companyies i professionals del sector de les arts escèniques dissenyats per al públic infantil i adult. Així, per a este cap de setmana està programat a la Casa de la Cultura d’Alfara de la Baronia l’espectacle per a tots els públics ‘Lara Jones y la Atlántida: aventura en el mar de plástico’, de la companyía de Row de Rowan. Esta representació podrà veure’s a les 18.00 hores d’este dissabte, 12 d’octubre. Així mateix, la Companyia La Fam Teatre portarà este dissabte també a Casas Altas el ‘Aquiles’, un espectacle familiar que tindrà lloc a les 20 hores en l’avinguda Diputació.

Per al diumenge 13 d’octubre, CRIT Companyia de teatre pujarà a l’escenari de l’Auditori Municipal de Llombai a les 19 hores per a posar en escena ‘La corporación’, una obra de teatre per a adults. Així mateix, el divendres 25 d’octubre, a les 19 hores, el SARC ha programat a Benicolet el passacarrer ‘Lumen. Gigantes de luz’, de la companyia Yera Teatro.

“El SARC té com a finalitat donar suport als professionals del sector en l’àmbit valencià i també promoure la gestió, programació i difusió cultural en els municipis, amb la finalitat d’acostar la cultura a tots els racons de la província”, ha apuntat el diputat de Cultura, Paco Teruel.

En este sentit, ha destacat que l’objectiu de la Diputació és “portar la programació cultural als municipis de la província i donar resposta a les sol·licituds de les poblacions per a acollir activitats culturals, així com incentivar nous programes que recórreguen les nostres comarques”.

error: Content is protected !!