EL FC. BARCELONA PRESENTA EL CARTELL DE MIQUEL BARCELÓ PER CELEBRAR EL 125 ANIVERSARI i ES COMPLEIXEN 100 ANYS DEL CARTELL DE SEGRELLES

EL FC. BARCELONA PRESENTA EL CARTELL DE MIQUEL BARCELÓ PER CELEBRAR EL 125 ANIVERSARI i ES COMPLEIXEN 100 ANYS DEL CARTELL DE SEGRELLES

L’artista Miquel Barceló, juntament amb el President del FC Barcelona, Joan Laporta, i el Comissionat del 125è Aniversari, David Carabén, han desvelat avui el cartell commemoratiu del 125è aniversari del Club i que suposa el tret de sortida de les activitats que enguany es duran a terme per celebrar aquesta efemèride del Club. Inspirat en el Manifest “Volem la Pilota”, Barceló ha presentat el Cartell del 125è seguint l’estela dels grans artistes internacionals que han realitzat les obres commemoratives dels aniversaris blaugrana com van ser  José Segrelles (25è aniversari), Sebastián Rey Padilla (50è aniversari), Joan Miró (75è aniversari) i Antoni Tàpies, creador del cartell del Centenari del Club l’any 1999.

El cartell, on apareix la figura d’un jugador vestit amb els colors blaugrana del Club, representa, segons l’artista, entre d’altres aspectes, el sistema de joc propi del Club. En el seu interior, el jugador inclou moltes altres figures humanes, tot un equip, amb els seus titulars i els suplents. Aquest futbolista es presenta també de forma dinàmica i guarnit amb diverses figures vegetals, minerals i animals, especialment marins, que també son elements que es poden connectar amb el futbol.

La presentació del cartell del 125è aniversari s’ha dut a terme durant el primer episodi de “La Llotja del 125”, el nou videopòdcast de Barça One. Conduït per Andreu Juanola i Sara Loscos, “La Llotja del 125” es converteix en la cita mensual en directe i itinerant en què es repassaran alguns dels episodis més importants de la història de l’entitat així com aquells elements que converteixen el FC Barcelona en “Més que un Club”. En aquesta primera Llotja, a més de descobrir el cartell de Miquel Barceló, s’ha fet un avançament de quins seran alguns dels actes puntals de la celebració del 125è aniversari, on destaquen els actes institucionals i destinats als socis i sòcies del FC Barcelona.

error: Content is protected !!