La dansa flamenca d’Eduardo Guerrero arriba el diumenge al Principal de Castelló.
La comèdia de la companyia valenciana L’Horta Teatre està interpretada per Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó
Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, programa al Teatre Principal de Castelló i al Palau de Congressos de Peníscola la comèdia valenciana ‘Els Villalonga’.
En aquesta ocasió, l’obra ‘Els Vilallonga’ es podrà gaudir dins del cicle ‘Els dijous al Principal’, que porta fins al Teatre Principal de Castelló obres amb una vinculació a les comarques de Castelló. La primera oportunitat de veure aquesta comèdia valenciana serà el dijous 17 de febrer a les 19.30 hores a Castelló i el diumenge 20 de febrer, a la mateixa hora, al Palau de Congressos de Peníscola.
El delegat territorial de l’IVC, Alfonso Ribes, ha remarcat la doble programació de l’obra “per a fer arribar el millor teatre valencià a la capital de la Plana i a les comarques del nord”, i ha remarcat “l’aposta que ha fet l’IVC amb la programació regular al Palau de Congressos de Peníscola, on estem oferint música, com el concert de cambra a càrrec de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana aquest divendres o la producció de L’Horta Teatre el diumenge”.
‘Els Vilallonga’ és una obra realitzada per Ramón Madaula amb adaptació de Juli Disla per a aquesta producció de L’Horta Teatre dirigida per Carles Sanjaime. Interpretada per Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó, conta la història de la família Vilallonga, a la qual està a punt d’arribar un membre nou, Paco Villalonga, que té la idea de no consentir que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla, Anna, i del seu còmplice i gendre, Pau.
Les entrades per a aquesta obra es poden adquirir en el web taquilla.ivc.gva.es
Dansa flamenca al Principal de Castelló
El Teatre Principal de Castelló rebrà aquest diumenge 20 de febrer a les 19.00 hores la millor dansa flamenca amb Eduardo Guerrero. L’artista presentarà l’espectacle que porta el seu polisèmic cognom i que ha obtingut un gran èxit.
El ballador se centra en la dona —sa mare, mestres, amants, amigues—, en aquest territori en el qual la sentimentalitat conviu amb la sensualitat, però supera les dues temperatures vitals fins a trobar un pont entre gèneres anomenat ‘persona’. Guerrero es converteix en una batalla d’afectes en la qual tots ixen victoriosos, especialment l’art i el flamenc.