L’ELECTRO-ÒPERA ‘MANIFEST ANTIROMÀNTIC’ SACSEJA AQUEST DIJOUS EL TEATRE PRINCIPAL DE CASTELLÓ

L’obra és un ‘remix’ de música, arts escèniques i audiovisuals al ritme de l’electrònica valenciana de Prozak Soup

El Palau de Congressos de Peníscola continua amb la programació de cinema i la projecció de ‘Cinco lobitos’

Cultura de la Generalitat, per mitjà de l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest dijous 3 de novembre a les 22.00 hores al Teatre Principal de Castelló l’electro-òpera ‘Manifest antiromàntic’.

Joan Palomares i Pau Berga presenten aquesta peça d’agitació sobre la possibilitat d’estimar-nos en l’època del consum de cossos.

El delegat territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat “l’originalitat de la proposta d’una peça diferent amb un teatre musical en valencià i un missatge directe d’una realitat tecnològica que ens envolta”.

L’equip de la creació de Come On (Premi Carles Santos 2019) s’uneix de nou per a donar vida a ‘Manifest antiromàntic’, un ‘remix’ de música, arts escèniques i audiovisuals que entona el narcisisme tecnològic al ritme de l’electrònica valenciana de Prozak Soup.

L’argument, basat en una cita de Tinder real, és narrat musicalment per un cor autòmat amb efecte ‘autotune’, mentre es van succeint cançons d’electrònica amb un paisatge acústic postmodern on entren en crisi el sexe, l’amor i fins i tot el gènere dels protagonistes.

Els preus per aquesta representació tenen un preu de 3 a 15 euros i es poden adquirir en <taquilla.ivc.gva.es>. Recordem que es pot obtindre un descompte de fins a un  50 % gràcies a Entrada i +. Quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o a l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb diferents descomptes.  

‘Cinco lobitos’ al Palau de Congressos de Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola presenta aquest dissabte 5 i diumenge 6 de novembre, a les 19.00 hores, la projecció de la pel·lícula ‘Cinco lobitos’ de la directora Alauda Ruiz de Zúa. El film narra la història d’Amaia (Laia Costa) que acaba de ser mare i s’adona que no sap molt bé com ser-ho. En absentar-se la seua parella per treball unes setmanes decideix tornar a casa dels seus pares, en un bonic poble costaner del País Basc, i així compartir la responsabilitat de cuidar al seu bebé. El que no sap Amaia és que, encara que ara siga mare, no deixarà de ser filla.

error: Content is protected !!