L’ETSE-UV convoca un premi per a crear murals a gran escala sobre l’impacte social de les dones enginyeres

L’ETSE-UV convoca un premi per a crear murals a gran escala sobre l’impacte social de les dones enginyeres

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) convoca els Premis +Enginyeres 2024 a la millor idea per a representar l’impacte de les dones enginyeres en la societat, els canvis que ha de fer la societat i l’educació per a acabar amb la bretxa de gènere en l’enginyeria o com aconseguir equilibrar les carreres masculinitzades i feminitzades, i s’estableixen les bases que els regulen.

La convocatòria té per objecte la concessió de premis a la concepció de murals a gran escala que representen l’impacte de les dones enginyeres en la societat i responguen a la pregunta: quins canvis ha de fer la societat i l’educació per a acabar amb la bretxa de gènere en l’enginyeria o com aconseguir equilibrar les carreres masculinitzades i feminitzades.

Aquests premis s’adrecen a qualsevol persona dins i fora de la comunitat de la Universitat de València. S’hi pot participar tant individualment com en equip. Ningú no pot formar part de més d’un equip ni presentar més d’un treball.

Termini fi de presentació de sol•licituds és el 15 de setembre. Bases de la convocatòria en el DOGV.

També es premiaran els vídeos curts per acabar amb la bretxa de gènere

A més l’ETSE-UV convoca els Premis +Dones 2024 a la millor idea per a donar visibilitat a les dones en l’àmbit STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques), donar models a l’alumnat, reduir les taxes d’abandonament femení dels estudis i motivar la creació de xarxes de suport.

La convocatòria té per objecte la concessió de premis a la realització de vídeos de curta durada (60 segons màxim) que contesten a la pregunta: quins canvis ha de fer la societat i l’educació per a acabar amb la bretxa de gènere en l’àmbit STEM i com aconseguir equilibrar les carreres masculinitzades i feminitzades.

Es plantegen dues modalitats per als premis: una per a l’alumnat de les branques STEM i un altra per a la resta de la societat, amb l’objectiu de poder comparar la percepció de la situació de la dona en funció del seu context acadèmic. En ambdós casos, al vídeo, la protagonista haurà de contestar a la pregunta anterior.

Es podrà participar tant de forma individual com en equip. Ningú podrà formar part de més d’un equip ni presentar més d’un vídeo. La convocatòria roman oberta fins al 30 setembre. Les bases de la convocatòria en TAULER UV.

error: Content is protected !!